تهیهکننده فیلم «اشک هور» در مورد چرایی لغو اکران سینمایی این اثر توضیح داد و تاکید کرد: از ابتدا قرار ما بر این بود که در سالگرد شهادت علی هاشمی این فیلم اکران شود اما به دلیل حمله ناگهانی اسرائیل همه برنامههای ما به هم ریخت.»
فیلم سینمایی «میان رویا و امید» دومین فیلم بلند فرنوش صمدی به تهیه کنندگی سيد ابراهیم عامریان و نوید محمد زاده در بخش اصلی مسابقه «پلتفورم» جشنواره تورنتو که از مهمترین جشنواره های بین المللی جهان است، به عنوان تنها فیلم از ایران در میان ۱۰ فیلم بخش مسابقه به رقابت خواهد پرداخت.
تهیهکنندگان و مسئولان سینمایی در یک همایش هشدار دادند: هزینه ساخت فیلم از ۶ میلیون تومان در دهه ۶۰ به ۵۰ میلیارد تومان رسیده است، درحالی که قیمت بلیت فقط ۱۱۰ هزار تومان (حدود ۱ دلار) است.
سینمای ایران با توجه به بنیه ضعیف اقتصادی خود و افزایش بی رویه هزینه تولید که ارزان ترین فیلم ها را به رقمی بیست میلیارد تومانی رسانده، راه های اندکی برای تامین هزینه های خود دارد. یکی از مهمترین آنها که این روزها بحث های زیادی به راه انداخته و مخالفان و موافقان پروپاقرصی هم دارد، اکران آنلاین از طریق پلتفرم ها است.
«صبحانه با راسکولنیکف» با اجرا و سردبیری سهاب محبعلی، با حضور چهرههای فرهنگی و هنری به بررسی و معرفی کتابهایی که به دلیل جذابیت خاص خود، گروهی از مخاطبان را به شدت مجذوب کردهاند و کالت هستند، میپردازد.
فروش سینماهای هند در سال ۲۰۲۵ در نیمه اول سال بسیار خوب بود و افزایشی ۱۴ درصدی نسب به مدت مشابه در سال پیش را تجربه کرد تا برای سالی رکوردشکن آماده شود.
فرهاد آییش و همسرش مائده طهماسبی جزو اولین گروههایی هستند که بعد از اعلام آتشبس، نمایش تازه خود را در جهت ایجاد تعامل با مردم و حفظ جریان تئاتر در جامعه روی صحنه بردهاند.
مدرسه فیلمسازی نوپای «موجی در اقیانوس» که با ابتکار جین کمپیون در نیوزیلند تأسیس شده، با نمایش هفت فیلم کوتاه دانشجویان خود در جشنواره ونیز ۲۰۲۵ مورد تجلیل قرار میگیرد؛ فیلمی از این مجموعه نیز در بخش رقابتی «افقها» حضور دارد.