یکی از تهیهکنندگان «پیرپسر» در واکنش به نقدهای منفی درباره این فیلم و اشاره به اینکه برخی منتقدان گویا فیلم را ندیدهاند، گفت: نقد باید سازنده و مبتنی بر متن فیلم باشد. صحبتهای فرامتنی که ربطی به فیلم ندارد، نقد محسوب نمیشود.
نشریه اسکرین دیلی نقدی درباره فیلم سینمایی «پیر پسر» به نویسندگی و کارگردانی اکتای براهنی پس از دریافت جایزه بزرگ جشنواره روتردام منتشر کرد و آن را اثر ویژهای خواند.
سه فیلم جدید سینماها که از هفته گذشته روی پرده رفتند در مجموع با مخاطب حدود ۳۰۰ هزار نفری به فروش ۲۸ میلیارد تومان رسیدند در حالی که پس از چند سال، صدر گیشه هفتگی در اختیار فیلمی اجتماعی است.
تهیهکننده فیلم «اشک هور» در مورد چرایی لغو اکران سینمایی این اثر توضیح داد و تاکید کرد: از ابتدا قرار ما بر این بود که در سالگرد شهادت علی هاشمی این فیلم اکران شود اما به دلیل حمله ناگهانی اسرائیل همه برنامههای ما به هم ریخت.»
فیلم سینمایی «میان رویا و امید» دومین فیلم بلند فرنوش صمدی به تهیه کنندگی سيد ابراهیم عامریان و نوید محمد زاده در بخش اصلی مسابقه «پلتفورم» جشنواره تورنتو که از مهمترین جشنواره های بین المللی جهان است، به عنوان تنها فیلم از ایران در میان ۱۰ فیلم بخش مسابقه به رقابت خواهد پرداخت.
تهیهکنندگان و مسئولان سینمایی در یک همایش هشدار دادند: هزینه ساخت فیلم از ۶ میلیون تومان در دهه ۶۰ به ۵۰ میلیارد تومان رسیده است، درحالی که قیمت بلیت فقط ۱۱۰ هزار تومان (حدود ۱ دلار) است.
سینمای ایران با توجه به بنیه ضعیف اقتصادی خود و افزایش بی رویه هزینه تولید که ارزان ترین فیلم ها را به رقمی بیست میلیارد تومانی رسانده، راه های اندکی برای تامین هزینه های خود دارد. یکی از مهمترین آنها که این روزها بحث های زیادی به راه انداخته و مخالفان و موافقان پروپاقرصی هم دارد، اکران آنلاین از طریق پلتفرم ها است.